Cavita Rasvaimu

CARETECH CAVITA menetelmällä eroon lopullisesti rasva-kertymistä ja selluliitista. Rasvasolut hajotetaan tehokkaasti glyseriiniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa nor-maalin aineenvaihdunnan mukana. Miellyttävä, kivuton, turval-linen ja ilman kirurgisia toimenpiteitä.

 Laser

CARETECH FRACTIONAL CO2 LASER tasoittaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa, poistaa pigmentti- ja värivirheitä se-kä tasoittaa aknearpia. Ihon laatu paranee ja uudistuu. Epä-tasainen, ikääntynyt ja auringon vahingoittama iho muuttuu hoi-don jälkeen pehmeämmäksi ja sileämmäksi sekä tasaisem-man väriseksi.

 

 

 

 

 

Timantti

CARETECH MIKROTIMANTTIHIONTA  puhdistaa ihoa timan-teilla sekä alipaineella kasvo- ja vartaloalueilla (myös mm. silmienympärysalue, decolté, kaula, kädet..). Se uudistaa ja kiinteyttää, poistaa mustapäitä ja talia, hoitaa aknea, poistaa ikääntymisen merkkejä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia. Ihon väri normalisoituu ja kirkastuu. Laitteessa lisäksi kuuma/ kylmäinstrumentti sekä mahdollisuus kohottavaan ja kiinteyt-tävään ultraäänilaitteeseen.

näet isomman esitteen tästä

 

 Kuoriva UÄ

CARETECH SKIN SCRUBBER kuorivassa ultraäänikäsittelys-sä on neljä vaihetta: syväpuhdistus, kuorinta, imeytys ja mik-rohieronta. Laitteella voidaan käsitellä kasvoja sekä vartaloa. Ammattikäyttöön suunniteltu laite on kestävä. Laite kuorii ja puhdistaa, normalisoi ja kirkastaa ihon värin. Laite uudistaa ja kiinteyttää ihoa, poistaa pieniä ryppyjä ja juonteita.

näet isomman esitteen tästä

 

 

  

selluliitti

CARETECH SKIN FIRMER ultraääni tuottaa miljoona kertaa sekunnissa tapahtuvaa värähdystä, joka puristaa ja rentouttaa kudosta samassa tahdissa. Syntyy mikrohierontaa ja lämpöä, jota käytetään kasvojen kohottamiseen sekä vartalon paikal-lisselluliittihoitoihin.

 

 

 

 led

CARETECH PDT on hoito, jossa optimaalinen aallonpituus kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen ja jolla vaiku-tetaan seuraaviin ongelmiin: akne, auringon polttama ihovaurio, aknearpi, pigmenttihäiriö, juonteet ja rypyt, raskausarvet ja selluliitti. Käsittelyssä lisätään kollageenin ja elastiinin tuotan-toa. Samoin se lisää aineenvaihduntaa, hapen määrää ja kos-teutta sekä kirkastaa ihoa.

 

 

 

 

 

Infrapuna

FORMOSTAR hoidossa käytetään useiden senttien syvyyteen vaikuttavaa infrapuna-aaltoa. Selluliitin ja varastorasvojen teho-kas vähentäminen ongelma-kohdista tapahtuu kuudella hoito-paneelilla. Formostar infrapunalaitetta voidaan käyttää myös terveydenhoitoon, mm. lihassärkyihin ja reumakipuihin.

 

 

 

 

 

 

 

muut

Muunmuassa mikrovirta, alipaine, stimulaattorit ja muut.
Ota yhteyttä, kerromme lisää...

Caretech Robo esite

Caretech Quattro 4 in 1 esite

Caretech Quattro 4 in 1 esite 2

Formostar Pro esite ja tarjous

 

 

 

 

 

 

 

 

Laitehankinta

Vaivaton tapa hankkia CARETECH laitteita. Voit tilata laite-esittelyn sitoumuksetta hoitolaasi. Hankintapäätöksen tehtyäsi järjestämme halutessasi rahoituksen sinulle vaivattomasti. Lait-teet koulutetaan hoitolassasi sinulle sopivaan ajankohtaan.

Tilauspiste Oy Cosmedi 0400-106 115